Despre noi

 

PREMASWERK SRL , poziționat ca furnizor integrat de scule, accesorii şi echipamente de calitate pentru uz industrial, o nouă companie pe piaţa românească, fondată de persoane cu experienţa necesară (vanzari şi suport tehnic) pentru a atinge obiectivele acestei afaceri.

PREMASWERK SRL este reprezentantul exclusiv al Friedrich Delker GmbH & Co. KG in România. Parteneriatul cu furnizorul german este un sistem consacrat in domeniul industrial , dezvoltat pentru a pune la dispoziţia clienţilor săi resursele ce definesc conceptul de „Furnizor integrat“ : produse şi servicii de calitate, cel mai bun raport calitate-preţ şi disponibilitate de livrare.

• Viziunea companiei este de a oferi un pachet complet de produse şi servicii de calitate la standarde moderne, care acoperă cerințele clienților în diverse domenii de activitate (în principal industriale).

• Misiunea companiei este de a dezvolta şi de a promova conceptul de Furnizor integrat (scule, echipamente industriale şi accesorii), "Toate dintr-o singură sursă"

• Valorile companiei sunt:

       - Situarea clientului pe primul loc

       - Parteneriat de afaceri

       - Performanţă bazată pe calitate

       - Spirit de inovare

       - Spirit de echipa